Welkom


Wat als je invloed uit kunt oefenen op je gezondheid?

Hi!

Als je op mij lijkt, heb je al van alles geprobeerd om je ongemakken te boven te komen. Wanhopig zoek je toch verder. De hoop dat je je ooit beter gaat voelen, heb je al bijna opgegeven.

Of misschien ben je nog steeds echt toegewijd aan verandering, maar na zoveel mislukkingen voel je je moe (en ben je op je hoede) voor weer iets nieuws dat belooft “dé oplossing te zijn”, “je (vul in)” te repareren, of “helpt al je doelen te bereiken als je elke dag slechts vijftien minuten per dag (vul in) doet”.

Ik heb goed en slecht nieuws.

Het slechte nieuws is dat het veranderen van dingen in de wereld onvermijdelijk tijd en aandacht kost. En dat de problemen van de wereld niet van plan zijn om snel op te geven als het gaat om jouw kostbare tijd en aandacht vragen.

Het goede nieuws is dat een totaal andere ervaring van de wereld nooit meer dan een enkele gedachte verwijderd is. Ja, echt. De ervaring van welzijn en je vredig, rustig, liefdevol en voldaan voelen, is beschikbaar voor jou, precies waar je nu zit, zonder dat er eerst iets in de wereld hoeft te veranderen.

Wat mij het meest raakt, is als ik zie dat mensen vanbinnen zijn veranderd: van een slachtoffer van hun situatie, ziekte of ongemak naar een initiatiefnemer die weet dat de waarheid is dat hij of zij zelf invloed heeft op hoe hij of zij het leven ervaart. Vanaf dat moment gaan er dingen veranderen. Soms zelfs onopgemerkt totdat het te duidelijk is dat de ervaring van het leven veranderd is.

De moeiteloze verandering kwam bij mij toen het kwartje viel hoe gezondheid werkt. Vanaf dat moment werd mijn leven gemakkelijker, leuker, fijner, liefdevoller en als klap op de vuurpijl merkte ik op een dag dat mijn menstruatie klachten, chronische vermoeidheid, voedselintoleranties, slapeloosheid en andere ongemakken verdwenen waren. Fantastisch!

Ik deel de inzichten die ik kreeg graag met wie wil.

Enjoy!

afbeelding van Caroline van Bemmel. Vrouw die de juiste keuzes toegankelijk maakt. Uiterlijk: donker bruine krullen, half lang haar, bruine ogen, een lach en sprankelende ogen.

Caroline van Bemmel

BewarenBewaren

BewarenBewaren