Informatie voor gebruiker


Gebruiker

Jij bent nu op mijn website. En dat maakt jou een gebruiker van mijn website. Je vindt hier informatie voor gebruikers. Mis je iets? Neem alsjeblieft contact met mij op via contact@CarolinevanBemmel.com

Het aanbod in de winkel op www.CarolinevanBemmel.com

Het aanbod dat je in mijn winkel vindt, zijn producten en diensten die ik zelf gebruik of gebruikt hebt. Ik verdien aan het verkopen van producten en diensten uit mijn winkel. Op het moment van schrijven ben ik ook een partner van BOL. Dit betekent dat als je via mijn website iets koopt bij BOL.com ik hiervoor een maximale vergoeding krijg van 8% als alles binnen de voorwaarden van BOL.com gebeurt. Deze samenwerking is een voorbeeld van het affiliate marketing model.

De Prijs

De prijzen op mijn website zijn altijd inclusief BTW en verzendkosten. U ziet de totaalprijs op mijn website. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Bedenktijd/Herroepingsrecht

Producten

Je hebt het recht je te bedenken. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om de overeenkomst, die gesloten is op het moment dat je het product betaald hebt, te ontbinden. Je kunt aangeven dat je gebruik wilt maken van je bedenktijd door binnen 14 dagen een mail te sturen naar contact@CarolinevanBemmel.com Ik stuur je een bevestiging dat ik je mail ontvangen heb. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om het product aan mij terug te sturen. Zie hiervoor het adres in lid 1.

Producten- Kosten

De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor jouw rekening. Je krijgt alles wat je aan mij hebt betaald om het product geleverd te krijgen, inclusief de bezorgkosten en eventuele andere kosten, binnen veertien dagen na de dag van de ontbinding terug. Alleen als je hebt gekozen voor een duurdere verzendmethode krijgt je alleen kosten van de standaard verzendmethode terug (bij producten).

Producten- Divers

Ik betaal uit, in het zelfde betaalmiddel als waarmee jij betaald hebt, als ik het product hebt teruggekregen. Jij bent aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Diensten

Als jij en ik overeenkomen dat ik een dienst aan jou lever, kun je ook gebruik maken van de bedenktijd. Dit is 14 dagen vanaf het moment dat jij en ik de overeenkomst sluiten. Indien je gebruik maakt van je bedenktijd dan doe je dat door een mail te sturen naar Contact@CarolinevanBemmel.com. Ik stuur je een ontvangstbevestiging.

Diensten- kosten

De kosten die ik maakte tussen het moment dat jij en ik een overeenkomst sloten en het moment waarop ik aan jou de ontvangstbevestiging stuur dat ik heb vernomen dat jij gebruik maakt van je bedenktijd, zijn op kosten van jou. Dit kunnen alleen kosten zijn die redelijkerwijs gemaakt kunnen zijn in de bovenstaande periode. Als ik op mijn initiatief al kosten heb gemaakt, zijn deze natuurlijk niet voor rekening van jou.

Hoe werkt de website

Je kunt een bestelling plaatsen in shop door het product in je winkelwagen te doen en af te rekenen. Je kunt je fouten zelf herstellen totdat je de bestelling geplaatst hebt. Kom je er vervolgens achter dat je een fout hebt gemaakt, mail mij dan zo snel mogelijk op contact@CarolinevanBemmel.com en vermeld daarin wat is fout gegaan en je contactgegevens. Ik neem dan contact met je op om de fout te herstellen.

Ik houd bestellingen bij in mijn administratie. Wil je jouw bestelling inzien? Mail mij dan op contact@CarolinevanBemmel.com

De taal van de website is in het Nederlands.

Levertermijn

Ik lever binnen 30 dagen, mits de voorraad strekt. Mijn streven is altijd om zo snel mogelijk te leveren.

Klantenservice

Ik ben het beste te bereiken door te mailen naar contact@CarolinevanBemmel.com en ik streef erna je mail binnen enkele dagen te beantwoorden. Heeft u een klacht? Ik verneem het graag zo snel mogelijk.

Gegevens ondernemer Caroline van Bemmel

Caroline van Bemmel;

Hofvijver 71;

5223MC Den Bosch;

E-mailadres: contact@CarolinevanBemmel.com

KvK-nummer: 68.20.63.99

Btw-identificatienummer: NL190359596B02