Caroline van Bemmel


Ik geloof dat ieder mens uniek is. En dat ieder mens zijn of haar leven bewust vorm kan geven op een manier die bij hem of haar past.

Hoe help ik mensen (in bedrijven)?

Door producten en diensten te maken die mensen helpen hun leven vorm te geven op een manier die bij hen bij past. Dat doe ik op zo’n manier dat ze meer zichzelf zijn. Met als resultaat tevreden, blije en energieke mensen.

Wat doe ik?

Ik doe projecten waarbij ik mensen (in bedrijven) help te doen wat juist is. Dit doe ik van bestuurlijk tot uitvoerend niveau. Ik help ze stilstaan, scherp te hebben wat hun doel is en het doel daadwerkelijk te realiseren. Dus eigenlijk ben je een soort coach? Nee. In de praktijk ben ik meer dan dat. Ik doe wat nodig is om het gekozen doel te realiseren.

Deels werk ik via mijn bedrijf Speelveld en deels kiezen bedrijven ervoor om mij direct in te huren (Nu: Voeding Leeft, Duijndam Machines V.O.F. en Mindfulness voor elke dag).

Kan ik iets voor jou betekenen?

Je kunt me bereiken via contact@CarolinevanBemmel.com

Vriendelijke groeten,

afbeelding van Caroline van Bemmel. Vrouw die de juiste keuzes toegankelijk maakt. Uiterlijk: donker bruine krullen, half lang haar, bruine ogen, een lach en sprankelende ogen.

Caroline van Bemmel

 

P.s. Via mijn blog kun je lezen wat ik tegenkom tijdens het vormgeven van mijn eigen leven.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


One response to “Caroline van Bemmel”

  1. grappig, ik zocht mezelf, kom ik jou tegen… een naam die je niet vaak hoort 🙂 Groet, Caroline van Bemmel (getrouwd en dus nu Mosselman)

Leave a Reply

Your email address will not be published.